Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Nyelvtanulás

1 fős online órák

Jelentkezés előtt érdemes elolvasnod 😊 Kedves leendő Diákunk, jelentkezésed után személyesen szeretnénk felvenni veled a kapcsolatot, ezért kérjük, hogy pontosan és helyesen add meg a telefonszámodat jelentkezéskor. Ez a beszélgetés azért fontos, hogy megismerjünk téged és a céljaidat, illetve egy picit közelebbi képet kaphassunk arról, hogy milyen a személyiséged. Ez elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a hozzád leginkább passzoló tanárt tudjuk kiválasztani számodra. Ha például valaki jogi vagy orvosi szaknyelvet szeretne tanulni, vannak olyan tanáraink, akik ebben jártasok. Ha emelt szintű érettségire vagy nyelvvizsgára készülsz, akkor olyan tanár kell Neked, aki már sok diákját segítette hozzá ezen cél eléréséhez. Mivel nekünk van a legnagyobb tapasztalatunk külföldi magyarok tanításával kapcsolatban, ha külföldre költöznél, vagy már kint is élsz Svájcban, Írországban, Ausztriában, Franciaországban vagy akár az USA-ban, vagy a munkádhoz lenne szükséged a nyelvtudásra, ezért nyugodtan fordulj hozzánk, hiszen több tanárunk él az adott nyelvterületen, vagy nagy tapasztalata van az ilyen jellegű felkészítésben.

Akkor érdemes jelentkezned, ha..

Akár itthon, akár külföldön élő magyar vagy, teljesen kezdő vagy már felsőfokra készülsz, akár anyanyelvi tanárral tanulnál, meg szeretnéd tanulni jól beszélni az adott idegen nyelvet (majdnem 40 féle közül választhatsz) és alkalmazni akarod a magán- és üzleti életedben a megtanult idegen nyelvet, mi vagyunk a tökéletes csapat a számodra.

Mivel Te vagy a módszertan és egyedül vagy órán, a tanárod pontosan rád tudja alakítani az órákat.

Mi történik a jelentkezésed után?

Ha megtaláltuk a hozzád illő oktatót, akkor összekötünk vele Messenger vagy egy Viber-csoportban, vagy ahol Neked kényelmesebb. Innentől kezdve személyesen tudtok majd kommunikálni, meg tudjátok beszélni az első órád időpontját és azt, hogy mikkel készülj Te az órákra és a tanár milyen anyagokat fog Neked küldeni.

Az első órátok után lefixáljátok a heti óraszámaidat, és azt követően állítja ki az adott havi számlát Neked a tanárod és küldi el PDF-ben. Céges számla igényedet kérlek jelezd a jelentkezéskor, hiszen nem minden tanár tud az új magyar adójogszabályok szerint cégek felé számlázni. 50-50% -ban múlik rajtad és a tanárodon a sikered, amibe Tedd bele te is a 100%-ot. Jó tanulást kívánunk! 😊