Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Nyelvtanulás

2 fős online órák

Kedves leendő Diákjaink, jelentkezésetek után személyesen szeretnénk felvenni veletek a kapcsolatot, ezért kérjük, hogy pontosan és helyesen adjátok meg a telefonszámotokat a jelentkezéskor. Ez a beszélgetés azért fontos, hogy megismerjünk titeket és a céljaitokat, illetve egy picit közelebbi képet kaphassunk arról, hogy milyen a személyiségetek. Ez elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a hozzátok leginkább passzoló tanárt tudjuk kiválasztani számotokra. Ha például jogi vagy orvosi szaknyelvet szeretnétek tanulni, vannak olyan tanáraink, akik ebben jártasok. Ha emelt szintű érettségire vagy nyelvvizsgára készültök, akkor olyan tanár kell Nektek, aki már sok diákját segítette hozzá ezen cél eléréséhez. Mivel nekünk van a legnagyobb tapasztalatunk külföldi magyarok tanításával kapcsolatban, ha külföldre költöznétek, vagy már kint is éltek Svájcban, Írországban, Ausztriában, Franciaországban vagy akár az USA-ban; vagy a munkátokhoz lenne szükségetek a nyelvtudásra, ezért nyugodtan forduljatok hozzánk, hiszen több tanárunk él az adott nyelvterületen, vagy nagy tapasztalata van az ilyen jellegű felkészítésben.

Akkor érdemes jelentkezned, ha..

Akár itthon, akár külföldön élő magyarok vagytok, teljesen kezdő vagy már felsőfokra készültök, akár anyanyelvi tanárral tanulnátok, meg szeretnétek tanulni jól beszélni az adott idegen nyelvet (majdnem 40 féle közül választhattok) és alkalmazni akarjátok a magán- és üzleti életetekben a megtanult idegen nyelvet, mi vagyunk a tökéletes csapat a számotokra.

Mivel Ti vagytok a módszertan és csak Ti ketten, akik ismeritek egymást, vagytok órán, az oktatótok pontosan rátok tudja alakítani az órákat.

Mi alapján állítjuk össze a 2 fős csoportokat?

Jöhettek közös órára párotokkal, legjobb barátnőtökkel, kollégátokkal, aki hasonló területen dolgozik; vagy küldjétek gyerekeiteket együtt nyelvet tanulni. Ha nincs tanulótársatok, az sem probléma mi is szívesen keresünk mellétek valakit, akinek hasonló céljai vannak.

Mi történik a jelentkezésed után?

Ha megtaláltuk a legmegfelelőbb oktatót számotokra, akkor összekötünk vele titeket Messenger vagy egy Viber-csoportban, vagy ahol Nektek kényelmesebb. Innentől kezdve személyesen tudtok majd kommunikálni, meg tudjátok beszélni az első órátok időpontját és azt, hogy mikkel készüljetek Ti az órákra és a tanár milyen anyagokat fog Nektek küldeni. Az első órátok után lefixáljátok a heti óraszámaitokat, és azt követően állítja ki az adott havi számlát Nektek a tanárotok, és küldi el PDF-ben. Céges számla igényeteket kérlek, jelezzétek a jelentkezéskor, hiszen nem minden tanár tud az új magyar adójogszabályok szerint cégek felé számlázni. 50-50% -ban múlik rajtatok és a tanárotokon a sikeretek innentől kezdve, amibe tegyétek bele Ti is a 100%-ot. Jó tanulást kívánunk! 😊