Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Nyelvtanulás

Business English

Feltöltés alatt…

Nyelvtanulás

Business English

Számos különböző területen dolgozó cégnek tartunk idegen nyelvi órákat, egyéni és kis csoportos órákat is. A cégvezetők általában egyedül tanulnak, vagy más cégvezetőkkel együtt úgy nevezett mesterelme csoportokon belül (lásd: Mastermind Groups in English). A vállalkozások dolgozói közül van, aki egyedül tanul, vannak akik marketingesek egy-egy cégnél, és kettesével együtt tanulnak. Előfordul, hogy pénzügyesek tanulnak együtt kis csoportban (2-3-4 fő), de tapasztalatunk szerint a 2 fős órák sokkal hatékonyabbak. A jelenlegi adózási szabályok miatt több nyelviskola, illetve egyéni tanár nem tud céges ügyfeleket vállalni. Mi azonban továbbra is szívesen állunk céges ügyfeleink rendelkezésére.

 

“Az üzlet nem áll meg a magyar határnál.” 

Business doesn’t stop at the borders. 
Ahhoz, hogy nyitni merjünk külföldi partnerek, ügyfelek, piacok felé, minimum a cégvezetésnek kiválóan kell tudnia minimum angolul. Tárgyalóképesnek lenni és idegen nyelven is hatékonyan előadni energiát, idő- és pénzbefektetést igényel, ami azonban a tapasztalatok alapján gyorsan és sokszorosan térül meg. Azon magyar cégek, ahol a felső- és középvezetés tárgyalóképes minimum angolul, statisztikák szerint a cég hosszútávú (10+ év) fennmaradásának esélye meg 10-szereződik, a bevételeik pedig nemcsak hogy stabilabbakká válnak egy VUCA (volatile, uncertain, complex, ambiguous) környezetben, hanem rendre 400%-kal felülteljesítik a ‘versenytársaikat’ tényleges verseny nélkül. 
 
A business English-en kívül rendkívül hasznos megnézni, hogy az adott vállalkozás szolgáltatásának vagy termékeinek milyen piaci kapcsolódások segítenének még. Német, spanyol, francia, kínai, japán stb. A magyar gazdaság sok szálon kötődik a német gazdasághoz. Olyannyira, hogy a 2022-es év statisztikája alapján az összetanulóink 47%-a németet tanult. Minden adott nyelven tárgyalóképesen beszélő kulcsember újabb piacokat tud megnyitni, amivel nemcsak az ügyfelek számát lehet növelni, hanem folyton új információkhoz, tudáshoz is jut a cég, amivel fejlesztheti magát. 
 
A magyar KKV legnagyobb rákfenéje, hogy nem beszél angolul (sem) sajnos. Az országunk kicsi, a piacunk véges, ezen belül próbálnak egymástól ügyfelet szerezni a versenytársak. Kivéve, ha nagyot lépnek és nemzetközi színtérre viszik magukat. Balogh Petyának is ez a célja, ezért is dolgozunk együtt vele mi is. Nem csupán konzulense a csapatunknak, hanem a 2024-es Plan All Business English naptárokon és a Business English Mesterelme Csoportokon is együtt dolgozunk vele. 
 
Hajrá magyar KKV, beszéljünk idegen nyelveket, nyissunk a külföldi piacok felé, diverzifikáljunk, fejlesszünk! 🤩

Akkor érdemes jelentkezned, ha..

Magyar KKV vagy start up tulajdonos vagy, ilyen cég egyik vezetője vagy, HR-s, aki szeretné bevinni az általa képviselt céghez a hatékony nyelvtanulást. 

 

 

Hogy zajlik az oktatás?

Mind az egyéni, mind a kiscsoportos oktatás online zajlik, mert ez a tanulási módszer ugyanolyan hatékony, mint a jelenléti oktatás, azonban nem pazarolják a diákok az időt az utazással, így akár a munkaidő előtti vagy utáni órák is könnyen beilleszthetőek a napirendbe. Sőt, online tanulni hatékonyabb, mert minden anyag megmarad, az oktató tud jegyzetelni, amit a diákok ki tudnak másolni, minden anyag visszanézhető, lehet online javítani, könnyebben olvasható és kéznél vagy okos telefonnal minden. A céges óráink többek között azért rendkívül sikeresek, mert a tanáraink a tananyagot teljes mértékben a tanulókra szabják, megismertetik velük a munkaterületükhöz kötődő szakmai nyelvet, és a sikeres idegen nyelvi kommunikációt tárgyalások vagy előadások kapcsán. Üzleti nyelvet olyan oktatók tartanak, akiknek a személyisége és felkészültsége, tapasztalata megfelel az üzleti világ elvárásainak: dinamikusak, nyitottak, folyamatosan fejlesztik magukat, vállalkozó szemléletűek nem iskolás nyelvet oktatnak 😊 

Nem szükséges sok évig órára járni. Teljesen kezdő szintről 1-2 éven belül heti 2-3 órával és otthoni készüléssel felsőfokú szintre juttatjuk el (7,5 év saját tapasztalati statisztikánk alapján) a tanulókat. 

A nyelvtanulás befektetés. 
Nem inflálódik folyamatos használat mellett. 
Nem rizikós, sőt, a rizikót csökkenti egy VUCA piacon, mint a mostani magyar és világpiac.