Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Nyelvtanulás

Egészségügyi dolgozók idegen nyelvi órái (angol, német, spanyol)

Bakos Renáta

Angol egészségügyi idegennyelvi oktató

Akár Magyarországon tervezed a jövőd az egészségügyben, akár külföldön, az angol nyelv tudása elengedhetetlen mind a továbbtanuláshoz mind pedig a munkavállaláshoz. Hazánkban az egészségügy bizonyos területein jelenleg is folyamatos és dinamikus fejlődés tapasztalható, azonban ez gyakran megkívánja az idegen nyelvi tudást, ugyanis rengeteg hasznos szakirodalom nem elérhető magyar nyelven, továbbá egyre elterjedtebbek a külföldi szak- és továbbképzések is. A szakmai fejlődéshez létfontosságú a nyelvek használata, mégis nagyon alacsony azoknak a dolgozóknak a száma, akik valóban képesek a szakmai nyelvtudás segítségével hatékonyan kommunikálni angol nyelven.

Hogy zajlik az oktatás?

Tematikus óráim keretein belül ezeket a nyelvi akadályokat segítek megszüntetni és ezáltal sikeresen fejlesztheted szakmai tudásod itthon, vagy akár külföldön is, mindezt online órák keretében, akár az otthonod kényelméből. Számos alapvető egészségügyi témakört veszünk át részletesen, többek között az anatómia és élettan alapjai; gyógyszerelés; ápolási dokumentáció; balesetek és vészhelyzetek és még sok más egészségügyi terület, amelyek nélkülözhetetlenek azok számára, akik angol nyelvterületen terveznek dolgozni, vagy tanulmányaikat elkezdeni. 

A tanulók élethű képet kapnak a külföldi oktatásról és egészségügyi rendszerről, valamint állásinterjúkra való felkészítés is lehetséges. Ezenkívül megismerkedhetnek különböző nyelvi sajátosságokkal, amiket nem lehet a tankönyvekben megtalálni és amik nagyban könnyítik a mindennapi életet és a munkát.

A munkavállalást is tudjuk segíteni külföldi kapcsolatok által és tanácsokkal tudunk szolgálni azoknak, akik a felsőoktatásban szeretnének tanulni.

Felkeltettük érdeklődésed? Akkor kattints a jelentkezés gombra és felvesszük veled a kapcsolatot!