Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Nyelvtanulás

Külföldre költözésre felkészítő nyelvórák és kontaktok

Feltöltés alatt…

Nyelvtanulás

Külföldre költözésre felkészítő nyelvórák és kontaktok

Számos különböző területen dolgozó cégnek tartunk idegen nyelvi órákat, egyéni és kis csoportos órákat is. A cégvezetők általában egyedül tanulnak, vagy más cégvezetőkkel együtt úgy nevezett mesterelme csoportokon belül (lásd: Mastermind Groups in English). A vállalkozások dolgozói közül van, aki egyedül tanul, vannak akik marketingesek egy-egy cégnél, és kettesével együtt tanulnak. Előfordul, hogy pénzügyesek tanulnak együtt kis csoportban (2-3-4 fő), de tapasztalatunk szerint a 2 fős órák sokkal hatékonyabbak. A jelenlegi adózási szabályok miatt több nyelviskola, illetve egyéni tanár nem tud céges ügyfeleket vállalni. Mi azonban továbbra is szívesen állunk céges ügyfeleink rendelkezésére.

 

“Az üzlet nem áll meg a magyar határnál.” 

Business doesn’t stop at the borders. 
Ahhoz, hogy nyitni merjünk külföldi partnerek, ügyfelek, piacok felé, minimum a cégvezetésnek kiválóan kell tudnia minimum angolul. Tárgyalóképesnek lenni és idegen nyelven is hatékonyan előadni energiát, idő- és pénzbefektetést igényel, ami azonban a tapasztalatok alapján gyorsan és sokszorosan térül meg. Azon magyar cégek, ahol a felső- és középvezetés tárgyalóképes minimum angolul, statisztikák szerint a cég hosszútávú (10+ év) fennmaradásának esélye meg 10-szereződik, a bevételeik pedig nemcsak hogy stabilabbakká válnak egy VUCA (volatile, uncertain, complex, ambiguous) környezetben, hanem rendre 400%-kal felülteljesítik a ‘versenytársaikat’ tényleges verseny nélkül. 
 
A business English-en kívül rendkívül hasznos megnézni, hogy az adott vállalkozás szolgáltatásának vagy termékeinek milyen piaci kapcsolódások segítenének még. Német, spanyol, francia, kínai, japán stb. A magyar gazdaság sok szálon kötődik a német gazdasághoz. Olyannyira, hogy a 2022-es év statisztikája alapján az összetanulóink 47%-a németet tanult. Minden adott nyelven tárgyalóképesen beszélő kulcsember újabb piacokat tud megnyitni, amivel nemcsak az ügyfelek számát lehet növelni, hanem folyton új információkhoz, tudáshoz is jut a cég, amivel fejlesztheti magát. 
 
A magyar KKV legnagyobb rákfenéje, hogy nem beszél angolul (sem) sajnos. Az országunk kicsi, a piacunk véges, ezen belül próbálnak egymástól ügyfelet szerezni a versenytársak. Kivéve, ha nagyot lépnek és nemzetközi színtérre viszik magukat. Balogh Petyának is ez a célja, ezért is dolgozunk együtt vele mi is. Nem csupán konzulense a csapatunknak, hanem a 2024-es Plan All Business English naptárokon és a Business English Mesterelme Csoportokon is együtt dolgozunk vele. 
 
Hajrá magyar KKV, beszéljünk idegen nyelveket, nyissunk a külföldi piacok felé, diverzifikáljunk, fejlesszünk! 🤩

Akkor érdemes jelentkezned, ha..

Magyar KKV vagy start up tulajdonos vagy, ilyen cég egyik vezetője vagy, HR-s, aki szeretné bevinni az általa képviselt céghez a hatékony nyelvtanulást. 

 

 

Hogy zajlik az oktatás?

Mind az egyéni, mind a kiscsoportos oktatás online zajlik, mert ez a tanulási módszer ugyanolyan hatékony, mint a jelenléti oktatás, azonban nem pazarolják a diákok az időt az utazással, így akár a munkaidő előtti vagy utáni órák is könnyen beilleszthetőek a napirendbe. Sőt, online tanulni hatékonyabb, mert minden anyag megmarad, az oktató tud jegyzetelni, amit a diákok ki tudnak másolni, minden anyag visszanézhető, lehet online javítani, könnyebben olvasható és kéznél vagy okos telefonnal minden. A céges óráink többek között azért rendkívül sikeresek, mert a tanáraink a tananyagot teljes mértékben a tanulókra szabják, megismertetik velük a munkaterületükhöz kötődő szakmai nyelvet, és a sikeres idegen nyelvi kommunikációt tárgyalások vagy előadások kapcsán. Üzleti nyelvet olyan oktatók tartanak, akiknek a személyisége és felkészültsége, tapasztalata megfelel az üzleti világ elvárásainak: dinamikusak, nyitottak, folyamatosan fejlesztik magukat, vállalkozó szemléletűek nem iskolás nyelvet oktatnak 😊 

Nem szükséges sok évig órára járni. Teljesen kezdő szintről 1-2 éven belül heti 2-3 órával és otthoni készüléssel felsőfokú szintre juttatjuk el (7,5 év saját tapasztalati statisztikánk alapján) a tanulókat. 

A nyelvtanulás befektetés. 
Nem inflálódik folyamatos használat mellett. 
Nem rizikós, sőt, a rizikót csökkenti egy VUCA piacon, mint a mostani magyar és világpiac.