Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Nyelvtanulás

Négy fős online beszélgetéses órák

Kedves leendő Diákjaink, jelentkezésetek után személyesen szeretnénk felvenni veletek a kapcsolatot, ezért kérjük, hogy pontosan és helyesen adjátok meg a telefonszámotokat a jelentkezéskor. Ez a beszélgetés azért fontos, hogy megismerjünk titeket és a céljaitokat, illetve egy picit közelebbi képet kaphassunk arról, hogy milyen a személyiségetek. Ez elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a hozzátok leginkább passzoló tanárt és csoportot tudjuk kiválasztani számotokra.

Akkor érdemes jelentkezned, ha..

Akár itthon, akár külföldön élő magyar vagy, teljesen kezdő vagy már felsőfokra készülsz, akár anyanyelvi tanárral tanulnál, meg szeretnéd tanulni jól beszélni az adott idegen nyelvet (majdnem 40 féle közül választhatsz) és alkalmazni szeretnéd a magán- és üzleti életedben a megtanult idegen nyelvet, mi vagyunk a tökéletes csapat a számodra.

Hogy zajlanak a beszélgetéses órák?

A tanár minden óra előtt elküld egy anyagot, ami lehet egy cikk, egy hanganyag vagy egy videó. Ezt előzetesen minden diáknak el kell olvasni, meg kell hallgatnia meg kell néznie, mert ezek lesznek a következő óra témái. Az előzetesen elolvasott, megnézett, meghallgatott anyagot tárgyalja meg a csoport az órán egy Google Meet keretében, a tanár által megadott szempontok, kérdések alapján. A diákok párbeszédébe a tanár nem szól bele, csak moderál, jegyzetel. Az óra végén a tanár felhívja a figyelmet az esetleges hibákra. Az órák témája lehet akár egy nyelvvizsgatétel, egy munkahelyi feladat vagy egy szituációs feladat.

Kiknek ajánljuk a beszélgetéses órákat?

Mindazoknak, akik BME, Origó, ECL, Goethe, TOEFL, vagy bármely más nyelvvizsgára készülnek. De ugyanilyen hasznos lehet közös munkaterületen dolgozóknak, vagy akár nyaralásra készülőknek.