Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
20210115_144007

Bea Brunner

holland, holland egészségügyi szaknyelv nyelvoktató

Kiemelt információk

holland

Bea Brunner vagyok. Hollandiában élek. Anyanyelvi hollandot tanítok 13 éve. Német nyelvtanári végzetségem van és biológia tanári szakom. A holland nyelvet Hollandiában tanultam meg, holland családom és nyelviskola keretében. Hollandiában óvodában és napköziben dolgoztam gyermekem születéséig. A nyelvoktatás nekem egyfajta hobby, nagyon szeretem. Nagyon örülök, amikor nemcsak beszélni tanul meg valaki, hanem a holland kultúrával és gondolkodásmóddal is kapcsolatba kerül.

Ha valaki egy új országba megy, fontosnak tartom a nyelvtanulást a kapcsolattartáshoz körülöttünk levὄ emberekkel vagy a jobbmunka érdekében, illetve, hogy az ember önnálóan tudjon ügyeket intézni, jól érezze magát és boldogulni tudjon.

A tanuló személye áll középpontban óráim alatt. A tanulás tempója, módszere egyénre szabott.

Nyelvórákat adok kezdὄtὄl felsὄfokig. Hollandiában ismert állami holland nyelvvizsga, a Staatexamen I és II-re vállalok felkészítést. (Staatxexamen I= középfok, Staatexamen II= felsὄfok)

Egészségügyi témában is vállalok felkészítést szakszövegbὄl azok részére, akik az egészségügyben vállalnak munkát Hollandiában. Gyógyszerkészítést és gyógyszertári asszisztensi képzést is végeztem Hollandiában, ami által az anatómiát, pszihológiai fogalmakat, ápolói tevékenységeket meg tudom ismertetni a tanulókkal.

Pszihológusi témaköröket is szivesen vállalok, ez nagyon közel áll hozzám.

Mindenkit szeretettel várok.