Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Névtelen terv (13)

Berger Zsuzsa

angol nyelvoktató

Az ELTE-n szereztem mester diplomát angol tanárként, ami nagyon jó kiindulási alap,  az Ausztráliában töltött fél év, és a New Yorki négy év is rengeteg élményt és tapasztalatot adott.

New York-ban egyetemre jártam, és mellette tanítottam angolt, és nyelvi készségfejlesztést egyetemi előkészítő keretében. Mikor hazajöttem több banki projekten tolmácsoltam, aztán szinkrontolmácsként az üzleti élet és a közigazgatás különböző területeibe merültem bele.

A Neurolanguage Coach® tanfolyam megerősített abban, hogy a kiindulási pont az ügyfél, célirányosan az ő érdeklődési köre, tervei, szakmai ambíciója határozza meg, hogy milyen készséget fejlesztünk. A különböző témák, TED előadások alapján nagyon jókat tudunk beszélgetni, de ha kell akkor együtt megírunk és begyakorolunk egy Díjátadón előadott prezentációt is. Szakmai konferenciára, utazásokra is fel tudunk készülni. Nagyon jól tudom használni a tanításban szinkrontolmács tapasztalatomat, mert sok országban, több szakmai területen, és sokféle műfajban segítettem a kommunikációt.