Tomi

Bodnár Tamás

angol, spanyol nyelvoktató

Kiemelt információk

amerikai angol jókedv motiváció spanyol életérzés

A nyelvtanulás szeretete és megannyi formája gyerekkorom óta végigkísérte az életemet. Noha óvodáskorom óta szippantottam magamba az angolt, az USA-ban cserediákként eltöltött egy év szinte az egekbe repítette azt a felhalmozott tudást.

Egy amerikai családban, egy „amerikai cipőjében” tapasztaltam meg az amerikai kultúrát első kézből, ahol része lehettem egy gyakorlatorientált oktatási rendszernek. Később, az egyetem alatt, Spanyolországban csiszoltam egy éven át a spanyol nyelvtudásomat, illetve ottani nyelviskolában tanítottam spanyolajkúaknak angolt. Itthon, nemzetközi kapcsolatok szakértőként, illetve fordító és tolmácsként szereztem diplomát.

Két alkalommal dolgoztam Angliában, jobban megismerve a brit angol fortélyait, majd a pénzügyi szférában tevékenykedtem egy ideig. Jelenleg a nyelvtanítás mellett kajak- és kenutúrákat vezetek, illetve portréfotósként és videósként igyekszem kiteljesedni a mindennapjaimban. A megannyi tevékenységen túl pedig mindenem a túrázás és a hegymászás – megmásztam a Sárga-hegyet Kínában, a világ legmagasabb hágóját Nepálban és több kanyonban túráztam Utahban.

Mit mondanak tanulóink Bodnár Tamás oktatónkról?

Tamás tök jófej!

Kovács Patrícia