Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Tomi

Bodnár Tamás

angol, spanyol nyelvoktató

Kiemelt információk

amerikai angol jókedv motiváció spanyol életérzés

A nyelvtanulás szeretete és megannyi formája gyerekkorom óta végigkísérte az életemet. Noha óvodáskorom óta szippantottam magamba az angolt, az USA-ban cserediákként eltöltött egy év szinte az egekbe repítette azt a felhalmozott tudást.

Egy amerikai családban, egy „amerikai cipőjében” tapasztaltam meg az amerikai kultúrát első kézből, ahol része lehettem egy gyakorlatorientált oktatási rendszernek. Később, az egyetem alatt, Spanyolországban csiszoltam egy éven át a spanyol nyelvtudásomat, illetve ottani nyelviskolában tanítottam spanyolajkúaknak angolt. Itthon, nemzetközi kapcsolatok szakértőként, illetve fordító és tolmácsként szereztem diplomát.

Két alkalommal dolgoztam Angliában, jobban megismerve a brit angol fortélyait, majd a pénzügyi szférában tevékenykedtem egy ideig. Jelenleg a nyelvtanítás mellett kajak- és kenutúrákat vezetek, illetve portréfotósként és videósként igyekszem kiteljesedni a mindennapjaimban. A megannyi tevékenységen túl pedig mindenem a túrázás és a hegymászás – megmásztam a Sárga-hegyet Kínában, a világ legmagasabb hágóját Nepálban és több kanyonban túráztam Utahban.

Mit mondanak tanulóink Bodnár Tamás oktatónkról?

Tamás tök jófej!

Kovács Patrícia

 

Pásztor Rozália

Bodnár Tamás a tanárom, személyre szabottan, mindig nagyon felkészülten tartja az órákat.

Vinczéné Nagy Katalin

Bodnár Tamás az oktatóm. Nagyon profi, segítőkész és türelmes. Szívesen ajánlanám bárkinek. Maximálisan elégedett vagyok!

Butora Sára

Bodnár Tamással tanulok már több, mint egy éve. Először az angolomat frissítettük fel és segített, hogy leküzdjem azt, hogy meg is merjek szólalni. Nem mindig mondom, hogy imádtam az órákat, de ez nem Tamás miatt volt, hanem a nagy gátnak köszönhető, ami az iskolai oktatás miatt volt bennem. Sose gondoltam, hogy egyszer azt fogom mondani, de hiányzik az angol óra :) Fantasztikus érzés, hogy rengeteg gyakorlás után sokkal jobban és többet értek meg és csodálatos, hogy az angol filmeket videókat feliratok nélkül is tudom élvezni és érteni. Szeptember óta pedig spanyolt (a nagy szerelem nyelvemet) tanulom vele. Remélem hasonló sikerekkel, mint az angolt. Köszi Tomi kincs vagy :) 

Szabó Anett

Bodnár Tamás az angol tanárom . A korábbiakkal ellentétben a nyelvtanulás végre nem száraz, unalmas folyamat, hanem érdekes és hasznos ,köszönhetően a színes óráknak

Jansen Orsolya

 

Szabó Laura

Bodnár Tamás tanít angolra. Korom és munkám miatt elég problémás eset vagyok,mégis mindíg mindent megoldanak,tolerálnak. Nem utolsó sorban szerintem a legjobb módszer szerint tanítanak. Csak ajánlani tudom! 

Póczos Balázs

Sziasztok! Az elmúlt 30 évben többnyire olyan munkát végeztem, amihez nagyon kellett volna a nyelvtudás, én mégis hanyagoltam a dolgot. Mind a vendéglátóban ,mind a nemzetközi kamionozásban szükségem lett volna erre a tudásra, próbálkoztam is néha ilyen-olyan módszerrel, de állandóan abba maradt a dolog. Többszöri külföldi utazás és munkavállalás után 2,5 éve Írországba költöztünk és terveink szerint maradunk is véglegesen. Bár a munkámat el tudom végezni az idáig "rám ragadt" szavakkal, mondatokkal, úgy döntöttem, hogy most már tényleg meg kell oldanom ezt a problémát. Sok helyen, sok módszerrel, tanárral próbálkoztam, míg eljutottam ebbe a nyelviskolába. Fatima egyből a Bodnár Tomihoz irányított. Kíváncsian vártam a teljesen új, ismeretlen módszert, tanárt, aztán ledöbbentem saját magamon. Nagyon kevés időm van tanulni, sokszor kell órát lemondanom vagy cserélni a munkám miatt, mégis alig várom a következőt!!! Szinte semmi rendszert nem láttam az elején benne, mégis egyre jobban tetszik, egyre jobban megy! Még sok munka van előttünk, de legalább már elhiszem, hogy nekem is menni fog!!! Köszönöm! Balu

Póczos Balázs
Gondoltam én is megosztom a véleményem. Bodnár Tamással tanulok kb egy hónapja. Szuperek az órák, sokat tanulok. Ugy érzem sokat haladtam előre a kommunikációban. Nagyon örülök , hogy őket, őt választottam, csak ajánlani tudom. 5*
 
 
 
Bernadett Sztupovszki

Sulis angol után teljesen más ez a módszer. Az elején nem teljesen értettem, hogyan lesz nekem jó, de ahogy teltek az órák észrevettem olyan nyelvtani összefüggéseket amit előtte soha. Nagyon boldog voltam és nagyon jó érzés volt. BODNÁR TAMÁS nekem a legjobb angol tanár. Rengeteget nevetünk a bénázásomon. 🤣 Imádom a videókat amiket házinak ad és a mondat fordításokat is még ha néha nehezek is. 😀 Alig várom, hogy az angol után majd a spanyolt is vele tanuljam.

Anett Szabó
14 éves, tanulni nem szerető, angolt eddig utáló fiam tanára lett Bodnár Tamás, aki az előbbi paraméterek ellenére simán ráveszi Mártont az angol tanulásra, jó hangulatban, mégis komoly mennyiségben és jó minőségben kapja a nyelvet 🙂
 
 
 
Klára Fehér