Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
CleanShot-2021-11-30-at-12.34.32

Brettschneider Nóra

angol, német nyelvoktató

Kiemelt információk

britishenglish hochdeutsch interpreter

Bármihez fogtam, bármibe kezdtem bele életem során, egy közös nevező volt mindegyikben: a nyelv.  Angol nyelvészként végeztem, majd angol – német – magyar fordító és tolmács lettem. A nyelv különböző használatai nálam tökéletesen passzolnak egymáshoz, egymást kiegészítik. Húsz évesen Londonban dolgoztam pár hónapot, ezt az élményt többször is megismételtem. Azóta is imádok utazni, minél több helyre eljutni, más kultúrájú emberekkel beszélgetni, és használni az aktív nyelveimet, amelyeket folyamatosan fejlesztek. Tőlem ezt a sokszínűséget fogod kapni, és ami a legfontosabb: a nyelv szeretét és használatát. Velem használni fogod a nyelvet, és nem könyvből megtanulni. Az óráim beszédcentrikusak, a különböző országoktól kezdve az űrturizmuson át az állatvédelemig mindenről beszélni fogunk. 

Mit mondanak tanulóink Brettschneider Nóra oktatónkról?

Sicz-Mesziár János
Béres Tamás
Dunai Gréta
Sztupovszki Lily

Brettschneider Nórival nagyon jó hangulatú, és ezzel együtt is szuper hatékony angol óráink vannak. A több mint 15 éve megszerzett és azóta alig használt tudásomat igyekszünk leporolni, és a nyelvi magabiztosságomat “rehabilitálni”. Nórinál 1,5 hónapja kezdtem , és heti 2 alkalommal találkozunk az éterben, de a rövid idő ellenére is óriási a haladás. Nekem rengeteget jelent , hogy a jól működő napi szinten használt német mellé visszakaphatom a nyelvi magabiztosságomat angolból is. Ráadásul Nóra, mivel németet es angolt is tanít, jól látja, mivel vannak komolyabb gondjaim. Emellett jókedvű , dinamikus órákat tart, a tudásszintnek megfelelően igazítja azt a bizonyos lécet, és türelmesen terelgeti a botladozásokat.

 

Lendvaine Dr.Nagy Gabriella

 

Honti Bálint
Ligeti-Kovács Edit

Brettschneider Nóra egy igazi kincs. Tip top, ha német órákról van szó. Örülök, hogy nála tanulhattam! Csak ajánlani tudom 🥰

Nagy Klaudia
Fülöp Krisztina
Tóth Evelin

Brettschneider Nórával tanulok németet, az órák mindig észrevétlenül gyorsan elröppennek, nagyon rugalmas az óráinkkal kapcsolatban, mindig nagyon felkészült és bár kevés időm van az órák mellett készülni, nagyon sokat fejlődtem vele.

Vig Anikó

A két fiam tanul, Brettschneider Nórival  németet, és most már angolt is . Nagyon rugalmas az időpontegyeztetés. A fiúk nagyon szeretik az órákat, kreatív és barátságos .

Kovács Titanilla
A német nyelvet elsőnek Nagy Dóra, később Nóra Brettschneider segítségével fejleszthettem.
Nagyon Sok online oktatást kipróbáltam már és mindig kerestem,hiányoltam valami pluszt,amit VÉGRE sikerült megtalálnom Fatima Homor segítségével.
Olyan oktatási formát képviselnek a lányok, amivel igényeimet figyelembe véve beszédcentrikussá tették az összes eltöltött német órát.
Észrevettem a változást és a fejlődést elég hamar a németemen .
Nagyon meg vagyok elégedve és köszönöm az eltöltött időt Veletek ! Szívből ajánlom Mindenkinek Dórit és Nórit!

 

Nikolett Szombati-Heltai

Sziasztok! Én Nóra Brettschneider-el tanulok angolul augusztus óra. Már az első pár alkalommal kiderült, hogy nagyon profi és komolyan veszi a munkáját. Mindemellett hamar kialakult köztünk a szimpátia, ami szerintem elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelően együtt tudjunk működni. Mivel család, munka és egyetem mellett tanulom a nyelvet számomra fontos az is, hogy rugalmas legyen Nóra! Ezt a várt rugalmasságot folyamatosan tapasztalom sőt a tanítási módszere is személyre szabott. Három hónap alatt eljutottunk odáig, hogy nagyon sokat beszélek angolul az órán illetve a nyelvtani magyarázatokat is javarészt angolul már megértem! Összességében nagyon meg vagyok elégedve és ajánlani tudom Nóra Brettschneider-t mindenkinek! 🙂

Béres Tamás
Helló mindenkinek! 🤗
Gondoltam én is megosztom veletek a tapasztalataimat amit az elmúlt 2-3 hónapba szereztem. Augusztusban döntöttem úgy, hogy szeretném magamévá tenni a német nyelvet is, mivel a munkám során csak a magyart használom ezért mindig is úgy gondoltam hogy ez elég. De mivel Svájcban élek, és itt is képzelem el a jövőmet ez nyilván így nem lehetséges. Szóval virtuálisan megkeresett Fatima Homor, amit semmiképpen sem bánok, mert egy kiváló német tanárnőt ajánlott nekem. Nóra Brettschneider-t akinek sokat köszönhetek mert nagyon precíz, alapos és célratörően adja elő a tananyagot. 😊
És nem mellesleg kedves, fiatal, rugalmas. Mert ha nekem csak reggel 7-kor felel meg a német óra akkor is ott van és pontban 7:00 már csörög is a telefonom 😁 Úgyhogy én nagyon szeretek vele együtt tanulni, és ami még fontosabb motivációt ad a mindennapokhoz 🙂
Klaudia Nagy

Sziasztok☺️. Én Brettschneider Nóraval tanulom a németet teljesen az elejétől . Nóri egy kedves aranyos lány tele energiával. Nagyon jól érthetően magyarázza a nyelvtant és minden egyes leckét begyakorlunk. Türelmes, rugalmas és segítőkész .Az órák nagyon jó hangulatba telnek habár én mindig izgulok előtte 😁. A biztatása és a dicsérete nagyon sok motivációt ad nekem. 😍Köszi Nóri egy nagy ölelés neked.

Bernadett Ballo Raduly
Kedves Olvasó,
Legelőször Nagy Dórával tanultam a német nyelvet, amit iszonyatosan élveztem, azt is mondhatnám, hogy inkább feltöltődésnek éreztem, mint tanulásnak.
Jelenleg Brettschneider Nórával töltök heti három órát. Szeretem, mert rendkívül empatikus, összeszedett s mindemellett nagyon türelmes és segítőkész. A nyelvtan érthető, s ami kifejezetten tetszik, az az hogy minden tanult dolgot megtalálok kèt kattintással egy helyen. Fiatalos stílusa nagyon passzol a karakteremhez. Naprakész szakember.
Mindenkinek szívből ajánlom a már említett tanárokat.
Köszönöm Nektek!
Evelin Tóth