Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
IMG-20230221-WA0000 (1)

Buday Kornélia

angol, spanyol nyelvoktató

Kiemelt információk

angol nyelvvizsga spanyol spanyolországi kitelepülés

A nyelvek iránti szenvedélyem már kiskoromban szárnyra kapott. Szüleim több nyelven beszélnek, s mikor komolyabb dolgokról diskuráltak, hogy ne értsem, angolul vagy németül tették. Gyerekként arról álmodtam, hogy a világot utazom, és mindenhol megértetem magam. Már 5 évesen tanultam az angolt anyanyelvi tanártól, később német kéttannyelvű iskolába jártam, és ahogy felnőttem, szárnyaim alá vettem az ismeretlent.

Közben megtanultam olaszul és spanyolul is, éltem az Egyesült Államokban, Olaszországban, Németországban, Csehországban, Spanyolországban és Mexikóban. Dolgoztam a szállodaiparban, a kereskedelemben, ezek mellett folyamatosan tanítottam először az angolt, 8 éve pedig a spanyol is felkerült a palettára.

Jelenleg a Kanári-szigeteken foglalkozom most már kizárólag nyelvtanítással, nagyrészt az interneten. Célom, hogy óráim érdekesek, vidámak és sikerélményben gazdagok legyenek, személyre szabottan, rugalmasan vállalok csak beszélgetős, egy-egy témára fókuszáló órákat, kitelepüléshez szükséges információkkal; felkészítek érettségire és nyelvvizsgára, (Cambridge, Toefl, IELTS, Euroexam, Dele…, stb) és kezdőket segítek át a gátlásaikon. Várlak szeretettel diákjaim körében!