Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
IMG_20210524_193158_209_2

Déginé Pintér Mónika

német nyelvoktató

Szakmai képzésemet a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnáziumban kezdtem német speciális szakon és fejeztem be sikeresen, ahol 3. évfolyam elején középfokú nyelvvizsgát majd 4. évfolyam végére felsőfokú nyelvvizsgát tettem.

Több városi és országos nyelvi versenyen értem el 1-3.-ik helyezést. Ezután a Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem 98%-os eredménnyel a szakmai nyelvvizsgámat és külkereskedelmi levelezőként folytattam pályafutásomat. Később munkavégzés miatt Németországban 10 évet töltöttem, ahol a munka mellett felsőfokú tanulmányaimat esti képzésben, német nyelven végeztem el sikerrel.

Hazatérésem óta, 2002-től magántanárként foglalkoztam tanítványaimmal a környéken, készítettem fel őket egészen a felsőfokú nyelvvizsgáig. Tanulóim mellett a külföldön dolgozni szándékozóknak tartok állásinterjú-tréninget. A helyi kötöttségek leküzdésére indítottam el az online nyelvtanítást, így bárki tanulhat az ország bármely pontjáról. Munkámat lelkiismeretesen végzem, igyekszem tanulóimnak átadni legjobb tudásomat és nagy türelemmel segíteni őket a felkészülésben.

Rugalmas vagyok az időpontokat illetően. Változatos órákon vehetsz részt, ha nálam tanulsz. Mindig hozok az órákra épp aktuális beszédtémákat, és vicces rövidfilmeket a hallás utáni szövegértéshez. Szívesen adok fel házi feladatot, amit ki is javítok magyarázattal együtt.

Területek, melyben segíteni tudok: Általános nyelv, Szókincsfejlesztés, Korrepetálás, Nyelvtani rendszerezés, Társalgás, Szintentartás, Nyelvvizsgára felkészítés, Érettségi felkészítés, Versenyre való felkészítés – SZAKMAI NYELVet is tanítok ÁPOLÓKNAK, ORVOSOKNAK  – Szakmai nyelv felszolgálóknak, szobalányoknak. – Szakmai nyelv asztalosoknak, épületgépészetben dolgozóknak.

Mit mondanak tanulóink Déginé Pintér Mónika oktatónkról?

Én mondhatom, hogy öröm hírrel jelentkezem, sikeres lett a nyelvvizsgám.

A szóbeli rész összesítve 71%-ra sikerült, amiből a beszéd rész 95% lett, aminek nagyon örülök.

Ezúton is szeretném megköszönni, ezt a majdnem féléves segítséget, amivel egy ilyen szintre fel tudtuk hozni a nyelvtudásom.

Nagyon szépen köszönöm!

H. Fanni

Alapfokú nyelvvizsgám 86%-os eredménnyel sikerült.

Nagyon köszönöm, ez kettőnk sikere! 🙂

T. Eszter