Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Ibo fotó MTNB

Dr. Gottnekné dr. Kun Ibolya

fordító, francia, francia gazdasági szaknyelv, francia jogi szaknyelv nyelvoktató

Kiemelt információk

fordító francia francia gazdasági szaknyelv francia jogi szaknyelv

Ibo vagyok, az első végzettségem szerint francia nyelvtanár. Az évek alatt 5 diplomát szereztem és leginkább multinacionális vállalatoknál dolgoztam francia és angol nyelveken. Az elmúlt 10 évben a jogász-közgazdász diplomámmal dolgoztam, főként pénzügyi és beszerzési vonalon. A főállásom mellett gyakorlom a szenvedélyem, a tanítást & fordítást. A fordításokat tekintve: francia nyelvre 14 éve fordítok bíróságoknak, de 7 éves tapasztalattal rendelkezem a divat szaknyelvet illetően is.

Nyelvoktatást illetően: 19 éve tanítom a francia nyelvet.  Az ügyfeleim között vannak kicsik és nagyok, a 8 évestől a nyugdíjasig. Mivel egyéni órákat vállalok, mindenkire egyénileg szabva alakítom ki a tanmenetet, tekintettel a tanuló adott napi lelki állapotára (ez különösen gyermekek tekintetében fontos). Bármilyen kérdésed van az órán, nyugodtan mondd, hiszen csak jó kérdés létezik. A tananyagot scannelve megküldöm, a leckét mindig a tanórán kívül javítom, mert a tanóra az csak a tanulóé, vagyis a Tiéd.

Ars poticam : legyen élmény a tanulás, mert csak így lehet hatékonyan, magolás nélkül eredményesen fejlődni.

A standard francia mellett gazdasági szaknyelvet is oktatok évek óta. Ha egy rendkívül energikus, őszinte, életvidám, motiváló és pozitív tanárra vágysz, akkor ne habozz jelentkezni.