Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
c6d69c5b-90a5-4d87-a96a-71f593beff84

Dubnicz Barbara

orosz nyelvoktató

Sziasztok, Dubnicz Barbara vagyok, még gimnáziumban szerettem meg az orosz nyelvet és ez a szenvedélyem az orosz nyelv iránt azóta is töretlen. Éltem kint anyanyelvi környezetben is egyetemi éveim alatt 1 évet Moszkvában a Puskin intézetben töltöttem. Ahol nagyon sok érdekes tapasztalatra tettem szert. Napi szinten használom az orosz nyelvet munkámban és szabadidőmben is egyaránt. Már egyetem alatt is tanítottam oroszt és azóta is vannak tanítványaim egy ideje pedig tanítok teljesen kezdő csoportokat is. A tanítás egyben a hobbim is egyik nagyon fontos célom, hogy minél több diákkal szeretessem meg az nyelvtanulást és segítsek a céljaik elérésében és abban, hogy gyakorlatban is bártan használják majd az orosz nyelvet.

Mit mondanak tanulóink Dubnicz Barbara oktatónkról?

Barbara online óráit a változatosság jellemzi. Az online tér előnyeit kihasználva szószedeteket készít, az új szavakról, igeragozásról. Ezeket chaten elküld nekünk. Nagy hangsúlyt fektet a szóbeli gyakorlásra, olvasás és fordítás formájában, javítja a kiejtésünket.
Minket tanulókat partnerként kezel. Ha valaki nem tud bejelentkezni, akkor felveszi az órát, hogy később vissza lehessen nézni, így senki nem marad le. Ha problémánk van a tanultakkal, emailben is kereshetjük, mindig válaszol.

Rita

Nagyon ajánlom Barbi orosz nyelvóráit, mert szerintem nagyon jól tanít, jól felépítettek az órák, érthetően magyarázza el a nyelvtani dolgokat, türelemes a diákokkal es jó hangulatú órákat tart. Még csak augusztus óta tanulok tőle egy csoportos nyelvtanfolyam keretein belül, de nagyon örülök, hogy elkezdtem, mert ezalatt az idő alatt sokat fejlődtem és megszerettem az orosz nyelvet. Utána is szeretném majd vele folytatni a tanulást. 

 

 

Dóri

2022 tavaszán Dubnicz Barbara volt a tanárom a Nyitott Paks projekt keretében szervezett 3 hónapos kezdő online orosz nyelvtanfolyamon.

Nagyon szerettem nála tanulni, gyorsan bevezetett minket az orosz nyelv alapjaiba, és mindig érdekesek voltak az órái. Ha kérdésünk volt, szakított rá időt, hogy mindent alaposan elmagyarázzon. 

Megszerettette velünk a nyelvet, és minden órán nagyon kedves és motiváló volt.  

Julianna