Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gulyás Eszter török oktató

Gulyás Eszter

török nyelvoktató

Kedves Tanulók!

Gulyás Eszternek hívnak és 10 évet éltem Törökországban, Isztambulban. Ott jártam óvodába és iskolába is, úgyhogy a nyelvet anyanyelvi szinten beszélem. Immáron 11 éve tanítom a nyelvet, vállalok török nyelvoktatást minden szinten.

Vállalok teljesen kezdőket – akik félve vágnak bele az ismeretlenbe –, vállalok haladókat – azokat, akik esetleg már tudnak, de még gyakorolni szeretnének, vagy akik már letették a nyelvvizsgát, és rájöttek, hogy a felsőfokú nyelvvizsga innen már csak egy ugrás –, vállalok szintentartó órákat – azoknak, akik nem szeretnék elfelejteni, vállalok állásinterjúra felkészítést – ugyanis egyre több cég keres törökül beszélő szakembereket, továbbá készítek fel Origó nyelvvizsgára is minden szinten.

Online óráimat skype-on vagy messengeren keresztül tartom. Nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra, az óráim beszédcentrikusak, mert úgy gondolom, hogy enélkül bármilyen tudás csak passzív tudás marad.

Miért érdemes megtanulni ezt a nyelvet:

  • mert szerintem Törökország a világ egyik legszebb országa. Hihetetlen sikerélmény, amikor meg tudjuk értetni magunkat az ottaniakkal, ők pedig büszkék ránk, amiért külföldi létünkre beszéljük a nyelvüket.
  • mert a török nyelv hasonlít a magyarra, sok ismerős szó van, és a nyelvtan logikája is hasonló.
  • mert az elmúlt pár évben Törökország pozíciója rendkívül jelentőssé és hangsúlyossá vált, így a török-magyar kapcsolatok is fejlődnek, ezáltal pedig nagy lehetőségek rejlenek a török nyelvtanulásban.

És még sorolhatnám… 😀

Várok mindenkit sok szeretettel a jó hangulatú óráimra.