Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Kelényi Judit fotó

Kelényi Judit

angol, üzleti angol nyelvoktató

Kiemelt információk

üzleti angol

Kelényi Judit vagyok, angol nyelvtanár, széleskörű nyelvtanári tapasztalattal.

New Yorkban jártam főiskolára. Az angol nyelv a hobbim is egyben.

Te is úgy érzed, hogy mindig ugyanazokkal a szavakkal kommunikálsz? Tanulod az angolt, de magabiztosabb szeretnél lenni? Gondolkozol a nyelvtanon, és keresed a szavakat? A nyelvtani szabályokat már ezerszer átvetted, de újra és újra elfelejted? A munkahelyi környezetedben sokkal színesebben és szebben beszélnek a kollégáid? Tárgyalóképesen szeretnél kommunikálni?

Ebben tudok Neked segíteni szakértelmemmel a dinamikus, változatos órák során általános és üzleti angol területen egyaránt.
Rengeteg cégnél tanítottam, számos területre sikerült betekintenem, amit kiegészít saját üzleti tapasztalatom. Sok hallgatómat felsőfokú nyelvvizsgára készítettem fel.

Várlak, ha magadra ismersz a kérdéseim alapján!

A hallgatói visszajelzésekből idézve:
„Nagyon gyakorlat orientált. Én nagyon élvezem, hogy nem egy adott nyelvtan könyv szerint megyünk, hanem Judit külön hoz anyagokat, amik mind nagyon hasznosak, teljesen beszédcentrikusak. A nyelvtant sem szárazon, szabályok leírásával tanuljuk, hanem abszolut a céges életünkből vett példamondatokon keresztül. Külön tetszik, hogy sok szinonímát tanulunk, nem ragadunk le egy általunk ismert és már-már elcsépelt változatnál, hanem 3-4 szofisztikált szót is tanulunk.”