Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
20200802_181725-768x769-1

Kovács Evelin

angol, német, üzleti angol nyelvoktató

Kiemelt információk

felsőfok kezdő önismeret személyreszabottság üzleti angol

Mindig is nyitott voltam más kultúrák és emberek megismerésére, valamint mindig nagyon motivált az új ismeretek, élmények szerzése, ezen belül is leginkább a nyelvtanulás. Többek között ezért is költöztem 18 évesen Ausztriába, hogy ott végezzem el angol nyelven az egyetemet. Összesen 4 évet töltöttem külföldön tanulással és munkával. Angolból C1 és C2 szintű nyelvvizsgákat tettem le (IELTS, TOEFL, Cambridge), németből pedig C1-es Goethe nyelvvizsgám van.

„Te vagy az út és az úti cél.” Ez a jelmondat foglalja legjobban össze a szemléletemet. A tanóráimon mindig a tanuló áll a középpontban, az órákon használt tananyagok nagy részét is az adott tanulóra és céljaira szabva készítem el. A kreativitást és a motiváció megtartását (vagy épp felébresztését) is nagyon fontosnak tartom, ezért tanulhatunk akár a kedvenc könyveid, Youtube videóid, zenéid, érdeklődési köreid, éppen aktuális események, cikkek, egyszóval bármi által, ami Téged érdekel, motivál, és előbbre visz – a lista végtelen.

A tanítás mellett én is folyamatosan tanulok valamit, most éppen az arab nyelvet. A nyelvtanuláson és oktatáson kívül foglalkoztat még a pszichológia, az emberi test és lélek kapcsolata, az önismeret és az önfejlesztés. Úgy gondolom, hogy a nyelvtanulás nem csak a szűkebb értelemben vett tudásszerzést jelenti, hanem egy nagyon hasznos önismereti folyamatot is. Nem számít, hogy valakinek mi a célja egy nyelv megismerésével, de ha már belekezd, mindenképpen csak nyerhet. 

Mit mondanak tanulóink Kovács Evelin oktatónkról?

Az egyik barátnőm ajánlotta nekem ezt a nyelviskolát, és életem egyik legjobb döntése volt őket választani. Kovács Evelinnel tanulok/tanultam angolul, hogy fejlesszem a nyelvet és felkészüljek a TOEFL nyelvvizsgára. Sose gondoltam volna, hogy ennyit fogok tudni fejlődni és folyékonyan beszélni egy év után. Evelinnel mindig remek hangulatban teltek az óráink, csupa jókedvvel. Nagyon sok gyakorlással, elhivatottsággal, élvezetessé tette számomra azokat a nyelvtani részeket is amiket előtte nem kedveltem. Bármi kérdéssel, kéréssel fordultam hozzá mindig lelkiismeretesen és lelkesen ajánlotta fel segítségét. Csak ajánlani tudom Őt és nagyon sok köszönettel tartozom neki, hogy most már magas szinten beszélek angolul. Bátran válasszátok Evelin és ezt a nyelvsulit!

Fruzsina Mayer

Másfél hónapja tanulok németet Evelinnel. Szuper tanár, aki lelkiismeretes és nagyon türelmes. Mindig nagyon várom az órákat, pedig korábban nem szerettem a német nyelvet, mert túl bonyolultnak és nehéznek tartottam, de Evelin egyszerűbbé és érthetővé teszi az egészet. Bátran ajánlom mindenkinek, garantált a jó hangulat, a változatos órák és a gyors fejlődés.🥰

Georgina Talpa

Január közepén kezdtem el angolt tanulni Evelin Kovacs-csal. Nagyon hálás vagyok neki, mert már eddig is rengeteget tanultam Tőle. Az órák mindig jó hangulatúak, a témák is szuperek. 🥰

Ilona Bencsik
Mivel a nyáron lesérültem, így a szabadidőmet német tanulásra szántam. Ebben Kovács Evelin volt a segítségemre!
Viszonylag már eddig is egész jól ki tudtam magam fejezni (több-kevesebb sikerrel), de éreztem, hogy a szókincsemet leszámítva még a nyelvtanban is vannak hiányosságaim. Úgy gondolom, hogy ebben sokat fejlődtem mióta vele tanulok! Az órák nagyon klasszak, jó témákat választott… csak úgy repült vele az idő.
Ami nagyon sokat segített, hogy mindig kijavított! Szerintem számomra ez volt a legnagyobb segítség😊
Evelin nagyon kedves és mindenben segítőkész!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönöm a segítséged!
Varga Anna
Ausztriában élek és 1-2 hónapja tanulok Kovács Evelinnel németet. Elég jól beszélek németül, de a nyelvtanom nem a legjobb és ezen szerettem volna változtatni. Sajnos csak heti egy órára van időm, de így is rengeteget fejlődtem nyelvtanilag. Az órák nagyon lazák és jó hangulatuak, addig ismételjük az adott témákat amíg meg nem értem. Evelin nem szárazan adja át a tananyagot, hanem egyszerűen, érthetően, példákkal tarkítva.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Evelint❤️.
Linett Horváth
2 hónapja tanulok Angolt Evelinnel. Többször is próbálkoztam angolt tanulni, azonban minden alkalommal nagyon gyorsan elment a kedvem tőle ezért abba is hagytam. Evelin teljesen máshogy tanít, mint az átlag. Nem száraz egyáltalán, és folyamatosan vannak sikerélmények. Nem gondoltam volna, hogy heti 1-2 órával a nulláról ilyen gyorsan lehet fejlődni, annak ellenére, hogy az órákon kívül nem sokszor veszem elő az angolt tanulni.
Mivel nekem ennyire bevállt Evelinnel az angol tanulás, ezért feleségem is elkezdett vele németezni. Ő nem a nulláról kezdte, hanem egy erős középfokról, azonban sok nyelvtani hibával. 1 hónap után rengeteget fejlődött, addig gyakorolják az adott nyelvtani részt amíg nem rögződik be.
Köszönjük szépen, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Cneref Htávroh

Kovács Evelinnel tanultam németül. Evelin stílusa mellett a módszer is nagyon tetszett, mindig vártam az órakat, nagyon motivált voltam, pedig magát a német nyelvet nem igazán szeretem. Hatékony módszertan, gyorsan lehet vele haladni. Beszédorientált és személyre szabott. Evelin pedig kedves és nagyon jófej, öröm Vele tanulni, csak ajánlani tudom!

Zsuzsi Sikó-Ujlaki
Kovács Evelin tanít minket, lassacskán két hónapja. Korábban próbáltunk más nyelviskolát is (szinten két hónapig), így van összehasonlítási alapunk. Evelin órái alatt magabiztosan haladunk előre, nincs nála rossz kérdés, mindenben segítőkész. Ami kifejezetten tetszik, hogy folyamatosan németül beszéltet minket, ezáltal sokkal magabiztosabbak lettünk, már nem félünk megszólalni.
Köszönjük Fatima és Evelin! Szívből ajánlom őket! 🥰
Dóra Szécsy
Hát ajánlani nem igazan tudok, semmit hisz minden meg van ami kell remek hangulat jó tanulás ami nagyon fontos számomra, jó tanár, aki türelmes, humor, ami kell, mert ha nagyon komoly lenne az egész óra unalmas lenne. Így hát szerintem nekem van a legjobb német tanárnőm, jobbat nem is kívánnék. Őt mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm a sok türelmedet és a német órákat Evelin Kovács 🤗🤗🤗🤗😊😊😘😘😘
 
 
Zoli Varga