Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
CleanShot-2021-07-19-at-10.13.32

Kováts Viktória

angol nyelvoktató

Mindig rajongtam az angol nyelvért, ezért is volt egyértelmű, hogy ezt a pályát fogom választani. Pályafutásomat fordítóként kezdtem, és pár éve megjelent az első irodalmi fordításom is, amit azóta öt másik könyv követett. A tanítás természetesen jött. Könnyen megtalálom a hangot a diákjaimmal, és a rengeteg hospitálásnak köszönhetően nem okoz gondot, hogy egyedi óraterveket tudjak készíteni a tanítványaim igényeire szabva.

Szerintem az a legfontosabb, hogy megtaláljuk a te tanulási stílusodat, és ez alapján haladjunk előre. Nagy hangsúlyt fektetek mind a négy skill elsajátítására, ezért az órákon mindig helyet kap a beszéd, szövegértés és íráskészség fejlesztése is. Szeretném, ha a nyelvtanulás a hobbid lenne, ha megszeretnéd a folyamatot. Az élő nyelvet tanítom, amihez sokszor filmeket és sorozatokat hívok segítségül, magasabb szinteken pedig Ted Talkokat használunk a hallott szöveg értése és szókincs fejlesztéséhez.

Úgy gondolom, hogy nyelvészként és tanárként mindig van hova fejlődni, ezért folyamatosan képzem magam, a diplomám mellett már TESOL certificate-tel is rendelkezem. A karrieremben a következő lépés az alkalmazott nyelvészeti doktori iskola, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjam továbbadni neked is az angol nyelvet.