Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
20200426_124105-768x829-1

Kövér Gábor

német nyelvoktató

Kiemelt információk

beszédközpontúság vicces

A Balaton-parton nőttem fel, ahol minden nyáron ismerkedtem német turistákkal. Az így szerzett barátaimnál sok időt töltöttem Németországban Ez az élmények ösztönztek arra, hogy a német nyelvvel elkezdjek komolyabban foglalkozni. Amikor a továbbtanulásra került sor, a német nyelvtanári szakot választottam.

A gimnáziumokban, nyelviskolákban és online nyelvoktatásban eltöltött 20+ év tapasztalat segít, hogy nagy szakértelemmel tudjam diákjaimat segíteni céljaik elérésében minden szinten. Diákjaim ugyanakkor azt is szeretik, hogy az órák humorosan és kifejezetten jókedvűen zajlanak. Szinte kivétel nélkül minden diákommal egy közvetlen, bizalmas kapcsolat épül ki. Ez azért fontos, mert így olyan a légkör az órákon, hogy nem ciki, ha valaki nem jól mond valamit 😊

Sok-sok tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát. Nagy sikerként könyvelem el azonban azt is, ha egy szakipari munkásként külföldön dolgozó diákom azzal hív fel, hogy sikerült egy hivatalos ügyintézést lebonyolítania német nyelven.

Különleges helyzetben vagyok, mert a tanításban tartottam egy pár éves szünetet, ahol saját megújuló energiával kapcsolatos gyártó/kereskedő vállalkozásomat vezettem és vezetem a mai napig is. Rendszeresen jártam tolmácsolni Németországba üzleti tárgyalásokra, beutazva az egész országot. Részt vettem egy 10 napos üzleti úton Kínában, szintén tolmácsként, valamint könyvfordításokban is közreműködtem.

Szívesen foglalkozom fiatalokkal és felnőttekkel is. Szeretem a kihívásokat. Nálam nincs rossz diák vagy rossz válasz. Ha te motivált vagy, ketten sikerre visszük a tanulást.

Mit mondanak tanulóink Kövér Gábor oktatónkról?

A nyár folyamán kezdtem meg németet tanulni Kövér Gáborral.
Minden egyes óra remek hangulatban telik és biztosan fejlődök mellette. Nagyon gyakorlatiasan, beszédcentrikusan oktat és kiemelten figyel, hogy minden egyes anyagrész tökéletesen megragadjon.
Az eddigi legjobb nyelv, vagy bármilyen tanáromnak mondhatom.

 

Móna Balázs
Paliczné Járfás Tímea
Szalai Endre

Online nyelvtanulásban nem is kívánhatnék jobbat! Minden szempontból megfelelő! A tanárok napra készek, segítőkészek és türelmesek.

Járfás Ilona

Nekem Kövér Gábor a német tanárom. Tavaly ősszel kezdett el engem tanítani teljesen a nulláról. Hatalmasat fejlődtem a kezei alatt, olyannyira hogy egy német nyelvű országban felszolgálóként megállom már a helyem. Az órák alatt mindig jól érzem magam, és a kevés szabadidőmmel is mindig össze tudjuk hangolni az órákat. Jól felépített, vidám órák egy igazi profival. Nagyon hálás vagyok a fejlődésért amit a közös órák alatt Gábornak köszönhetően értem el. 🥰☺️☺️

Barbara Rónaszéki

Mindenképpen magántanárral szerettem volna tanulni a németet, így találtam rá Fatimáékra. Nagyon jó választás volt, a tanárom Kövér Gábor, sok "aha" megvilágosodást köszönhetek neki. 😘 Végtelenül türelmes, rugalmas, széles látókörű, sokat tanultam tőle a németen kívül is. Mindig biztatott, hitt bennem, köszönöm! ❤️

Andrea Pető

Én Kövér Gáborral tanulok. Az órák jó hangulatban telnek és sokat fejlődtem. Szerintem az eddigi legjobb nyelvtanárom! Örülök, hogy a FOLD nyelvsulit választottam. Tényleg profik.

Tamás Sziráki
Nagyon szeretem ezt a csapatot, rendkívül kényelmes otthonról tanulni. Az én némettanárom Kövér Gábor, aki a világ legjobb némettanára!!!! Türelmes, vicces, kedves, intelligens és nagyon tud németül.😁😁😁
Örülök, hogy megismertem és köszönöm szépen.😁😊
Mónika Csontos