Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Anna Intro kep

Kruppai Anna

angol, német nyelvoktató

Sziasztok!

Anna vagyok és ez itt a bemutatkozó szövegem. Digitális tananyag készítőként dolgozom, végzettségem okleveles angol és német tanár.

Közel 10 év tanítási tapasztalattal rendelkezem, amiből fél évet Finnországban, egy nemzetközi iskolában szereztem. Ezt megelőzően tanítottam kisiskolásokat és gimnazistákat, néhány évig vállalalati keretek között és online felnőtteket is. Az órákat teljes mértékben a tanulók igényeihez alakítom, a közös munkát megelőzően sor kerül a célok kitűzésére és a tanulási módszerek átbeszélésére. Fontosnak tartom a jó hangulat kialakítását, a kulturális sokszínűség támogatását és a kornak megfelelő szoftwerek használatát. Szeretek aktuális, modern, esetekben meghökkentő vagy figyelmet felkeltő témákat órára vinni – mert  szerintem ezek nagyon jó alapjai lehetnek a vitának. Szakterületem a középiskolás diákok nyelvvizsgára való felkészítése, illetve beszédkészségük fejlesztése C1 szintig. Nyelvvizsgákon is találkozhattok velem, szóbeliztetőként.

Szerencsésnek érzem magam, mert a hobbim lett a munkám. Ha nem tanítok, a szabadidőmben spanyolul tanulok, írok. Szeretek biciklizni és nagyokat sétálni.