Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Mikoly-Hetei-Adrienn

Mikoly-Hetei Adrienn

holland nyelvoktató

Kiemelt információk

flamand holland

Mikoly-Hetei Adriennek hívnak, holland nyelvet oktatok. Jelenleg a Debreceni Egyetemen írom PhD-dolgozatomat holland irodalom és nyelvoktatás témakörében. A Néderlandisztika Tanszék tanársegédjeként grammatikát, íráskészséget, verbális kommunikációt, irodalmat és fordítást oktatok.

Tanulmányaimat Debrecenben, a Bécsi Egyetemen, a Leuveni Katolikus Egyetemen és a Zeisti Nyári Egyetemen folytattam. Körülbelül tíz éve tanítok: az egyetem mellett magán és céges nyelvórákat is rendszeresen tartok.

Mivel több ízben éltem és dolgoztam külföldön, magam is megtapasztaltam, hogy a grammatikán túl melyek azok a vetületei a holland nyelvnek, melyeket egy külföldi munkavállalónak gyakorlatias okokból feltétlenül ismernie kell. Óráimat természetesen a tanulók igényeire szabom, vagyis akár külföldre készülő vagy már ott tanulók számára is tudok segítséget nyújtani.

Nagyon fontosnak tartom, hogy az óráimon a szükséges nyelvtani ismeretek átadásán túl nagy hangsúly kerüljön a kommunikációs készségek fejlesztésére is, amit irányított és kötetlen beszélgetések formájában, audiovizuális eszközök segítségével érünk el.