Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
ND-768x790-1

Nagy Dóri

német nyelvoktató

Sziasztok kedves tanulni vágyók! Nagy Dóri vagyok, közgazdász, cégvezető, tanár és szívesen segítek neked eligazodni a német nyelv rejtelmeiben. Szép, hangzatos és legfőképp logikus nyelvről beszélünk, amit vétek lenne egy legyintéssel elintézni, hogy „ez nekem úgysem megy”. De igen, menni fog! Akár munkavállaláshoz kell, akár a szakmai nyelvet szeretnéd megismerni, akár a szóbeli kommunikációdon javítanál, akár nyelvvizsgára készülsz, keress bátran. Minden órán igazodom hozzád, garantáltan jókedvvel, örömmel, motiváltan, hisz hálás vagyok a veled való közös munkáért!

Mit mondanak tanulóink Nagy Dóri oktatónkról?

Sziasztok.
Én 2 éve élek Németországban de csak pár hónapja tanulok németül. Még nem vágom😊 a németet..., de jó úton haladok és az az ember aki megerősít hétről hétre ebben... az nem más mint az én némettanárnőm NAGY DÓRI. Az mellet hogy nagyon sokat tanulók tőle...önbizalmat is ad. Jó hangulatban telnek az órák. Köszönöm Dóri a sok sok türelmet és tudást amit kapok tőled😘. Bátran ajánlom minden tanulni akaró embernek.
Emese Szakacs

(Dóra Nagy) Dórával németet tanulunk, nagyszerű ember és oktató is egyben. Sokat fejlődtem, már egy komoly állásinterjúra is felkészültünk együtt, ami nagyon hasznos tapasztalat volt számomra. A kezdetektől minden órán sokat beszélünk, ami nagyon fontos nekem, folyamatosan biztat, mert sokszor bátortalan vagyok, pedig tényleg sok mindent tudok már. Jó és érdekes feladatokat kapok, és én is bátran jelezhetem, hogy milyen nyelvtani részeket vegyünk át. Ha valamilyen téma jobban érdekel beszélünk róla és további tanácsokat, tippeket ajánl nekem, hol tudok videókat nézni, szövegeket olvasni róla. Csak ajánlani tudom Dórát mindenkinek én nagyon szívesen tanulok vele! 🥰 

Csilla Komáromi

Helló! Én német társalgást tanultam Nagy Dórival, aki nagyon professzionális és csupán fél év alatt felturbózta a német tudásomat folyékony társalgási szintre. Most már nincsenek kétségeim németül beszélgetni, aminek nagy hasznát veszem a munkám során is. Nagyon köszönöm Dóri a türelmed, segítséged, és hogy mindig könnyed módon, bármilyen témáról lehet veled beszélni, és mindezt németül 😃

Tímea Molnár
Szerényi-Nagy Dóra életem legjobb nyelvtanára. Két nyelvet 10+ évig tanultam, de soha nem éreztem azt, hogy ilyen jó lehet a nyelvtanulás. Az órák mindig jó hangulatuak, Dóri igazodik az én igényeimhez, tökéletesen adagolja a nyelvtant (amit őszintén ki szeret???) és észrevétlenül fejlődök. Lelkesítő óráinak következtében 4 hónap nyelvtanulás után bátran rendelek az étteremben németül, és nem ijedek meg, hogy mi van, ha visszaválaszolnak és kérdeznek, hogy fogom megérteni?!?! Mivel minden óra egy önbizalomfröccs, tervezem, hogy növelem a heti nyelvórák számát. Aki jó némettanárt szeretne, jelentkezzen Dórinál!!!
Már 3 másik embernek is ajánlottam a nyelviskolát, és mindenki nagyon elégedett.
Kata Györke-Szász