Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
livia

Nagy Lívia

német nyelvoktató

Kiemelt információk

személyreszabottság türelem

Büszke vagyok, hogy itt lehetek ebben a remek online nyelvtanár teamben. 30 éve tanítok, sok-sok fiatalt és felnőttet megtanítottam már jó szinten németül beszélni. Sokat utaztam, diák- és tanárcsoportokat kísértem, tolmácsként, projektkordinátorként bejártam a német nyelvterületet. Ha jó hangulatú németórákon szeretnéd tempósan elsajátitani a nyelvet, szívesen megtanítlak. Maximálisan személyre szabott órákon segítek megvalósítani a nyelvi céljaidat.

Mit mondanak tanulóink Nagy Lívia oktatónkról?

Minden tökéletesen halad, jól fejlődök, miközben élvezem. 

Herczeg Anna

Tökéletes.

Mészáros Zsolt
Sándor Péter

Nagyon rugalmas és egyénhez igazodó oktatás. Élvezet Líviával tanulni.

Somoskövi Aletta
Turóczyné Hümpfner Orsolya

Teljesen meg vagyok elégedve, gyorsabban haladok, mint gondoltam volna.

Tánczos-Szabó Réka

1,5 évig tanultam Nagy Líviával németet. Pozitívumok: Rugalmasság, türelem, jó hangulat az órákon, nagy szakmai tapasztalat.

Szabó Csilla

 

Hornyák Endre

  Nagy Líviával németet tanulok, és nagyon szeretem a személyre szabott óráit.

Turk Gabriella
Aranyosi Pál

Nagyon tetszett az oktatás, főleg a rugalmasság, Nagy Livia tanárnéninek köszönhetően, csak ajánlani tudom. :D

Piczek Krisztián
Nagy Líviával tanultam németet. Kicsit több, mint 1 év alatt sikeresen levizsgáztam B1 szinten a segítségével, mondhatni nulla szintről. Nagyon segítőkész, nagy tudás birtokosa, élvezet volt vele a tanulás, a felkészülés a vizsgára. Két kicsi gyermek mellett tanulni, számomra nagyon fontos volt a rugalmasság az órákat illetően, ebben Lívia teljesen partner volt. Csak ajánlani tudom őt, őket.

 

Csilla Szabo
A munkámhoz szükséges a német nyelv elsajátítása és fejlesztése. Több nyelvet is tanultam és van amit napi szinten használok, de a német valahogy nem az én világom (volt eddig).
Nagy Líviával tanulok németül online már kB 7 hónapja. Lívia nagyon rugalmasan, figyelmesen tanít engem rengeteg türelemmel. A család, a munka és az egyetem elfoglaltságai mellett tanulok nyelvet.
Nagy meglepetésemre egyre komolyabb német cikkeket, történeteket és szövegeket megértek és a beszéd is szépen kezd alakulni.
Csak ajánlani tudom az online nyelv iskola óráit!
Endre Hornyak