Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Kep-Bernadett-Pista

Pista Bernadett

angol nyelvoktató

Kiemelt információk

angolcoach beszédfejlesztés nyelvicoach nyelvvizsga tiniangol továbbtanulás külföldön

A nyelvtanári diplomát Angliában szereztem. 10 évet töltöttem a szigetországban, ahol az angolt, mint idegennyelvet tanítottam gyerekeknek és felnőtteknek. Ezen kívül Sri lankán és a Kanári-szigeteken is lehetőségem nyílt fiatalokat tanítani. A megszólalás képessége az első lépcsőfoka a tanulás folyamatának. A könnyedség érzését kívánom átadni a tanulóimnak; azt a hozzáállást egy idegennyelvhez, amely a magyarokon kívül az összes nemzet diákjait jellemzi. Az angolul kommunikálás képessége nem egy leküzdésre váró szörnyeteg, hanem egy csodálatos lehetőség, hogy rányissuk a kaput egy szélesebb körű ismeretre és világnézetre.

A tanulás időszaka alatt egy beszélgetőpartnerré válnék, egy olyan emberré, akivel a világ bármely pontján találkozhatna a diák. Nem a nyelvtan felől közelítenénk a kommunikációt, hanem a kötetlen és folyékony csevegés állna a középpontban, amivel nem csak a magabiztosságot növeljük, de a kíváncsiságot is felébresztjük kifejezések és szófordulatok iránt. Nem torpanunk meg a nyelvbotlásoknál, de a pozítiv élményeket vastagon aláhúzzuk.

Egy-egy sikeres kommunikációs óra után könnyebben mélyíti el a tanuló az ismeretekhez nélkülözhetetlen nyelvtani hátteret. Az élő angol egy dinamikusan változó nyelv, amelyet korunk digitális szóhasználata továbbformál. Muszáj napra késznek lenni.

Szeretek utazni, főzni és olvasni. Mindig vágyom az új tudásra, a tanulóimat is erre ösztönzöm és ennek nem lehet gátja egy másik nyelv.