Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
SD-768x768-1

Schmidt Dávid

angol nyelvoktató

Önkifejezésünk (egyik) legfontosabb eszköze a nyelv, amit beszélünk és tanulni szeretnénk. Klassz dolog a szókincs és a nyelvtan fejlesztés, de tudod is használni, amikor eléd állnak a sorban vagy ha a főnököd kiakaszt?  Vagy amikor összenézel Vele egy koncerten, esetleg egy társaságban szeretnél állást foglalni? 

Téged mi foglalkoztat? Mi az, amit Te szeretnél szavakba önteni?  Engem a kíváncsiság motivál és a támogatás, amit a céljaid elérésében ajánlok fel. Voltak már diákjaim 2 és 75 éves kor között.  Tanultunk és játszottunk oviban, iskolában, irodában és tréningeken is. Ahány ember, annyi cél, annyi színes eszköz és feladat. Ami összeköti őket, az a közös igény a fejlődésre, hogy saját gondolataikat, véleményüket és érzéseiket megoszthassák. Hogy megtanulják mit, hogyan mondjanak a megfelelő időben őszintén, hitelesen és pontosan. 

Ezt gyakorlom magam is, ebben vállalom, hogy támogatlak.

Mit mondanak tanulóink Schmidt Dávid oktatónkról?

Engem Schmidt Dávid tanít. Teljes mértékben elégedett vagyok. 

Krisztián Péter

Az oktatóm, trénerem Schmidt Dávid. Az oktatott nyelv ismerete, mellett, széles lexikális tudással rendelkezik és egyértelmű hogy nem elhanyagolható az oktatáshoz hozzárendelt eszköztára sem. Profi.

Felnőttként, flexibilitást igénylő munkakör mellett nehezen programozható az ember élete napokra, hetekre előre. A munkadíj megállapításának, számlázásának rendszere (több vagy kevesebb óra) véleményem szerint nagyobb rugalmasságot igényel.

Gergely Péter

Még ez év elején, február körül kezdtem el egy kedves barátommal Schmidt Dávidnál felkészülni felsőfokú angol nyelvvizsgára. Nem volt még tapasztalatom külön tanár kapcsán, azonban a Tanár úr nagyon színvonalas, fantasztikus órákat tartott, maga pedig nagyon kedves volt, és mindenben kérdés nélkül segítőkész, közreműködésével sikeresen le tudtam rakni a vizsgát, ezért meleg szívvel tudom őt ajánlani. Üdv. Dominik😁

Dominik Mészáros