Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
portrefoto-768x773-1

Sváb Ágnes

dán nyelvoktató

Kiemelt információk

hygge orvosidán skandinávia

Már az egyetem skandinavisztika szakjának elvégzése alatt, két dániai ösztöndíj között kezdtem el dánt tanítani egy nyelviskolában. Általában egyéni órákat tartok, ahol az alapok elsajátításával kezdünk, de néhány diákomat C1-es nyelvvizsgához is hozzá tudtam segíteni. A legfiatalabb tanítványom általános iskolás volt, a legidősebb nyugdíj előtt állt, de tanítottam már orvosi szaknyelvet is angol közvetítőnyelvvel, és most főleg középiskolás csoportjaim vannak.

Ami minden órában közös, az az, hogy partnerként tekintek minden nyelvtanulóra: az erősségeidre, meglévő tudásodra építek, a te igényeid köré szervezem a tevékenységeket. Gyakran adok és kérek visszajelzést. És ami a legfontosabb: a dán nyelv megismerésével egész Skandinávia kinyílik, az északi kultúra pedig olyan színes és ragyogó, mint az északi fény.

Mit mondanak tanulóink Sváb Ágnes oktatónkról?

Személyre szabott az oktatás, a tanárom mindenben figyelembe veszi az igényeimet. Általában gyorsan tanulok, de van, ami nehezebben megy, ilyenkor ezt külön gyakoroljuk. Maximálisan rugalmas az órák időpontját tekintve is, 7 óra eltolódással is meg tudtuk oldani a tanulást.

Chrobacsinszky Eszter