Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
IMG_9879

Szabó Hilda

angol, magyar, olasz, spanyol nyelvoktató

Kiemelt információk

haladó kezdő középhaladó társalgás újrakezdő

Angol, olasz és spanyol nyelvet tanítok, valamint magyart mint idegen nyelvet angol vagy olasz közvetítőnyelvvel. Immár több évtizedes nyelvtanári tevékenységem alatt nagyon sok tanulót kísértem végig egy-egy nyelv és a hozzá tartozó kultúra megismerésének izgalmas, kihívásokkal és sikerélményekkel teli útján. Hosszabb ideig éltem vonatkozó nyelvterületeken, ahol tanultam az ùj nyelvet és tanítottam valamelyik “régit”. Jelenleg is visszajárok egy olaszországi egyetemre vendégoktatónak. Szakterületem a nyelvtanítás módszertana.

Mi lenne hát az a módszer, ami elvezet a célhoz? Annyi módszer létezik, ahány tanuló van. A siker kulcsa megtalálni mindenki egyéniségének, képességeinek, korának, a lelki beállítottságának legjobban megfelelőt. A cél pedig a nyelv magabiztos, célravezető használata valódi élethelyzetekben; a folyékony eredményes kommunikáció. A beszédfolyamatosság mellett ugyanúgy célunk a nyelvhelyesség és a nyelvi pontosságra való törekvés.   

A közösen megtervezett rugalmas tanulási programunkat jó hangulatù, pozitív légkörű, stresszt nem ismerő órákon valósítjuk meg. 

Tanár és tanuló együtt megtaláljuk az utat, hogy a nyelvtanulás ne csak feladat, hanem  igazi örömforrás legyen.

Mit mondanak tanulóink Szabó Hilda oktatónkról?

Faludi Olivia

Szabó Hildával kezdtem el spanyolt tanulni, és csak a legjobbakat tudom mondani az óráinkról, szívből ajánlom Mindenkinek Hildát!

Molnár Irina

Szabó Hildával élvezetes a spanyoltanulás. Szívesen ajánlanám ismerőseimnek is.

Gábor Laura

Nagyon rugalmas jól szerveztt vállalkozás. Szabó Hilda az angoltanárom, nagyon jól felkészült, mindig pozitívan motiváló. Egy igazi jó tanár.

Rózsás László

Nagyon mebízható, professionális vállalkozás. Olasztanárom, Szabó Hilda a legjobb nyelvtanár, akivel vha találkoztam, pedig megtanultam már...

Piccola Beatrice

Maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm

Tar Helga

Szabó Hilda nagyon jó tanár. Magyart tanít nekem nagyon hatékonyan.

La Voz Ruben
Zoller Péter
Bilku Agota Viktoria

Szabó Hilda által tartott órák jó hangulatban zajlanak, változatosak.

Havasi Kornél

Eddigi legjobb nyelvtanulás!

Nyilas Bianka
Boros Dorina

Tanárom: Szabó Hilda. Igazán jól tanít. 

Sághegyi Erik

Szakszerű, hatékony, élvezetes órák Szabó Hilda tanárommal. Öröm részt venni.

Dr. Gyimesi Mária
Januárban kezdtem tanulni az olasz nyelvet Szabó Hildával. Nagyon jó szakember! Pozitív kisugárzása rögtön átjön az órákon. Nagyon türelmes, tudja hogyan segítsen, könnyítse meg Számomra a nyelvtani nehézségek megértését.
Valóban személyre szabottak az órák! Köszönöm! ❤️
Maria Molnar

Sziasztok, Az én, mindig vidám olasz tanárnőm Szabó Hildának szeretném megköszönni az olasz órákat. Imádom és alig várom a heti óráinkat, egy hónapja tanulom az olaszt a tanárnővel és azt érzem, hogy hamarosan fogok tudni olaszul beszélni. Mindig felkészült, minden kérdésemre rögtön kapok választ. Az órák lendületesek, feldobnak.

Ágota Viktória Bilku

Szabó Hildánál tanulok olaszul, heti kétszer. Gyorsan haladunk, sokat beszélünk, nagyon jó hangulatban telnek az órák. Nagyon ajánlom mindenkinek! 🙂

Bianka Nyilas

Néhány hónapja kezdtem el angolt tanulni Szabó Hildával. Az első órákon leporoltuk a régebben megszerzett, de közben feledésbe merült tudásomat, aztán azóta gyakorolunk és párhuzamosan új dolgokat tanulunk. Mindig érdeklődési területemnek megfelelő vagy a munkámmal kapcsolatos témákat dolgozunk fel, eljátszunk az életben előforduló helyzeteket: utazunk, orvoshoz megyünk, vásárolunk, útbaigazítást adunk stb. A nyelvtant úgy csempészi be az anyagokba, hogy észre sem veszem, mégis azon kapom magam, hogy megtanultam valami újat. Az órák hangulata közvetlen, vidámak vagyunk mindig. Nekem nagyon fontos a rugalmassága is. Munkám miatt gyakran van szükségem óracserére, mindig azonnal talál megoldást nekem. Nagyon jó tanárnak tartom Hildát, mindenkinek olyan tanárt ajánlok, mint ő. 

Zavoda László
Szabó Hilda nagyon lelkes és jó tanárnő😀 Neki köszönhetem az angol nyelvtudásom.
Szerencsés vagyok hogy Tőle taulhattam😘

 

Fodor Beatrix

Szabó Hilda nyelvtanárt bátran ajánlom, kiválóan felkészít, a diák igényeihez alkalmazkodik, szóbeli és/vagy írásbeli készségfejlesztésben egyaránt. Az angol es az olasz nyelvtanulásban már sokan nagy sikereket értünk el segítségével. Most spanyolt szeretnék nála tanulni, mert az Hilda sokadik anyanyelve. A zenét is segítsegül fogjuk hívni, mert ez a "hobbi-nyelvem" lesz 🙂 már nagyon várom! Grazie di tutto Hilda! Thank you for your great job! 🙂 

Krisztina Gulyas