Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
SBH_0525-768x768-1

Szabó-Szűcs Gabriella

angol, német nyelvoktató

Kiemelt információk

nyelvicoach üzletiangol

A nyelvtanítás a szenvedélyem és a hivatásom. Angol és német nyelvet tanítok online, de a spanyol nyelvvel is jól elboldogulok, illetve a lengyel nyelv tart még a bűvkörében. Az angol nyelv kislánykorom óta az életem részét képezi, valahogy olyan számomra, mint a levegő. A német nyelvnek pedig a logikáját szeretem.

Anglisztikát és germanisztikát tanultam az egyetemen, ahol angol- és némettanárként végeztem. A pályafutásomat azonban multicégnél kezdtem, itt középvezetőként rengeteg értékes tapasztalattal gazdagodtam. Sokat interjúztattam, projekteket irányítottam, emberekkel foglalkoztam, így az üzleti angolt is hitelesen tudom tanítani.

Ami a külföldi tapasztalataimat illeti, dolgoztam az USA-ban és éltem Hollandiában, illetve egy időben gyakran megfordultam Londonban is.

A nyelvtanítás mindig is jelen volt az életemben, a multis vezetői pozícióm mellett is esti nyelvtanfolyamokat tartottam. 5 éve döntöttem úgy, hogy hivatásomat követve, teljes mértékben a tanítással szeretnék foglalkozni.

Vallom, hogy a tanulást sosem szabad abbahagyni. A neuroscience (idegtudomány) területén tett felfedezések és kutatások elbűvölnek, ezért folyamatosan olvasom a témával összefüggő szakirodalmat. Ennek az érdeklődésemnek köszönhetően találtam rá a Neurolanguage Coaching® tanfolyamra, azóta pedig végzett Neurolanguage Coachként az itt szerzett tudást is beépítem a nyelvtanítási gyakorlatomba.

Ezenkívül elárulom, hogy két aranyos kislánynak vagyok az anyukája, emellett pedig a sport is fontos szerepet játszik az életemben. 10 évig foglalkoztam harcművészettel, most pedig a nőiesebb mozgásformák felé kacsingatok. A legpihentetőbb tevékenység számomra az olvasás.