Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Szakács Anna

Szakács Anna

angol nyelvoktató

Kiemelt információk

állásinterjú felkészítés

Szia!

Szakács Anna vagyok és immár több mint 10 éve foglalkozok idegen nyelvekkel. Legfőbb érdeklődési köreim közé tartozik az oktatás – épp úgy a tanulás, mint a tanítás – illetve a különböző kultúrák.

Az elmúlt öt év során három különböző országban éltem (négy, ha Magyarországot is számítjuk:) ) Olaszországban au pairkedni voltam, Írországban az alapdiplomámat csináltam meg, Franciaországban pedig önkénteskedni mentem. Így hát mondhatjuk, hogy nagy világjáró vagyok, és egész biztosan jól szót értünk majd, ha netán te is külföldre készülsz / vágysz.

A University College Corkon hároméves képzés során szereztem meg a BA bölcsész diplomámat olasz-francia-angol nyelvszakon, így bőven van tapasztalatom academic English területén, illetve esszék írásában. Ezen kívül jó pár angol nyelvű állásinterjúban is részt vettem az elmúlt évek során, így vállalok interjú felkészítést is. De ha szimplán a kommunikációs készségedet fejlesztenéd, a nyelvtant gyakorolnád vagy a szókincsedet bővítenéd, akkor is állok a rendelkezésedre.

Az óráim jó hangulatban telnek és stresszmentesek, mivel kiemelkedően fontosnak találom, hogy nyugodt környezetben ismerkedhess a nyelvvel és sajátíthasd el azt. Nem csak tanítalak, hanem egyben támogatlak, bíztatlak és motivállak is a közös munkánk során.

Ha mindez érdekes lehet számodra, várlak szeretettel! 😊