Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Zs.E.-photo-1

Zsiborás Eszter

angol nyelvoktató

Sziasztok! 😊

Az angol nyelv születésemtől kezdve szerves része az életemnek, hiszen a fél családom Londonban él, és csak angolul beszél. Sokat tartózkodtam kint gyermekkoromtól kezdve, tudatosan kerültem olyan helyzetekbe, amelyek csiszolták a nyelvtudásomat. Imádom az országot, és mindent, ami vele kapcsolatos, és ez adott egy olyan szenvedélyes nyelvszeretetet, amely azóta is meghatározza az életemet. Az utazás, a kultúra olyan örömforrás számomra minden velejáró elemével, amelyet stabil nyelvismeret nélkül nem lehet ugyanúgy élvezni. Célom, hogy a velem tanulók is ezt tapasztalhassák meg!

 Angol nyelvtanári diplomát és közgazdász végzettséget is szereztem, életem során kétszer dolgoztam multinacionális cégnél HR területen, ám a szívem visszahúzott a tanításhoz. Pozitív hozadéka ennek mégis az, hogy a gyakorlati üzleti nyelv fortélyainak elsajátításában is tudok segíteni.  Van nyelviskolai tapasztalatom is, de a privát nyelvoktatásban 24 éve dolgozom lelkesen, így meggyőződéssel mondhatom, hogy a tanuló egyéni karakterére szabott tanulásnál nincs hatékonyabb. Kell az a plusz, hogy ráérezzünk a tanuló lelkére, hogy az ő nyelvén szólhassunk Hozzá…

Fontosnak tartom az életszerű helyzetekben való nyelvtanulást, a valós szituációk megoldását élő szókincs és nyelvi funkcionalitás elsajátításával. Óráim során élő, élvezetes anyagokat használunk, a témákat Rád szabom érdeklődési területednek megfelelően kezdőtől C1 szintig. Az együtt töltött idő során szinte minden esetben baráti hangulat alakul ki, amely segíti és ösztönzi a gyors haladást.

Tanulj velem, tarts velem egy olyan vidám hangulatú úton, amely új ajtókat nyit meg mind a munka, mind a privát életedben!