Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Utazások

Földes Bori

Utazási Üzletágvezető, Írónő, Női Motivációs Tréner

Lételemem másokat motiválni, fejlődésre sarkallni, feltölteni szeretettel. Rajongok az életért, az új kihívásokért. Imádom nézni, ahogy az emberek örülnek, fejlődnek, megvalósítják céljaikat, és közben élvezik az úton megtett lépéseket. Mindig is színes és pozitív személyiség voltam, közgazdászként kezdve, több, mint tíz szakmában próbáltam ki magam itthon és külföldön. Éltem Olaszországban négy évig. Egyszer fogtam magam, és elmentem Ázsiába három hónapra, ahol megtanultam az ösztöneimet követni. Az utazás mindig is alappillére volt az életemnek, és szívből örülök, hogy a Magyarország Több Nyelven Beszél utazási üzletágának a vezetőjeként a mindennapjaim része lett. Az idegennyelvek kicsi korom óta megdobogtatják a szívem, nem telik el nap, hogy ne fejleszteném a nyelvtudásom (német, angol, olasz). Számomra a hatékonyság és a szórakozás kéz a kézben járnak. Szeretek álmodni, nagy terveket szőni, majd két lábbal a földön állva megvalósítani őket. Két könyvem jelent meg és most is kapható a könyvesboltokban (Álomélet Álomnőként, Imádok élni! címmel – Álomgyár Kiadó).

Play Video

Úttípusok

Információs napok kiköltözőknek és befektetőknek a Costa del Sol-on
Irány Spanyolország!
Országváltó Tábor Tenerifén

Ajánlatkérés

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

01

Kérjük, pontosan töltsd ki a mezőket a jelentkezéshez.

02

Mihamarabb felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket. Szinte mindig 24 órán belül válaszolunk.

03

Az adatok azért fontosak, hogy gyorsabban haladjon a jelentkezési folyamat, hogy azt az utazási ajánlatot kapd, ami leginkább rád van szabva.